Ιστορικό

Το 1976 ο Καλαμάτας Παναγιώτης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο τις εμπορίας ζαχαρωδών προϊόντων ιδρύοντας την ατομική επιχείρηση «Καλαμάτας Παναγιώτης» και άρχισε να λειτουργεί το έτος 1976 στη Λαμία, στην οδό Αμαλίας σε κατάστημα 120 τ.μ.

Η αρχική της δραστηριότητα κατά το μεγαλύτερο μέρος της αφορούσε πωλήσεις, με τον τρόπο του EX VAN, τρόπο με τον οποίο συνέχισε να λειτουργεί και για τα επόμενα 12 χρόνια . Ένα χρόνο αργότερα και επειδή οι ανάγκες της επιχείρησης το επέβαλαν, (αυξανόμενες συνεχώς ανάγκες χωρητικότητας), μεταφέρθηκε στην οδό Ροζάκι Αγγελή 40, σε ιδιόκτητο κατάστημα 220 τ.μ. Το έτος 1984 η ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ELITE μας εμπιστεύεται τον ρόλο του αντιπροσώπου της στην ευρύτερη περιοχή του νομού Φθιώτιδος για να την ακολουθήσει, στην ενέργεια της αυτή, πέντε χρόνια αργότερα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα της συνεργασίας της επιχείρησής μας με εταιρείες τέτοιου μεγέθους σηματοδοτούν από του έτους 1989 και την έναρξη της λειτουργίας μας μόνο με παραγγελιοληψία.

Το έτος 1993 η επιχείρηση για τις νέες ανάγκες της που συνεχώς αυξάνονταν προχώρησε σε νέες επενδύσεις με αγορά οικοπέδου 7.000 τ.μ. στην είσοδο της πόλης της Λαμίας.

Το 1996 ακόμα μια εταιρεία μας επιλέγει ως αντιπροσώπους της, πρόκειται για την Ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία με την επωνυμία ENDELESS ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ . Ανοίγεται έτσι για εμάς ένα διαφορετικό πεδίο δράσης, μιας και τα προϊόντα που καλούμαστε να εμπορευτούμε, είναι πλήρως διαφορετικής φύσης με τα μέχρι τότε γνώριμα, συνεχίζοντας όμως την επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία μας.

Ένα χρόνο αργότερα το 1994 τα δεδομένα για την επιχείρηση μας αλλάζουν και οι προοπτικές για περεταίρω ανάπτυξη διευρύνονται με την μεταφορά μας στις ιδιόκτητες εκτάσεις μας 3.000τμ που αναγείραμε στο οικόπεδό μας των 7.000 τ.μ στην είσοδο της πόλης μας.

Η συνέπειά και η αποδοτικότητά μας καθώς και οι προσδοκίες μας βρίσκουν την ίδια χρονιά αντίκρισμα στην ανάθεση από την ανώνυμη εταιρεία ΙΟΝ, του αποθετηρίου και της αποκλειστικής διανομής των προϊόντων της για τους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και βορείου Εύβοιας. Τα επόμενα χρόνια η επιχείρηση χωρίζεται σε δυο τμήματα σε αυτό των διανομών οπού δημιουργείτε οργανωμένο τμήμα Logistic και στο εμπορικό τμήμα το όποιο στελεχώνεται με πωλητές και έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία τμήματος πωλήσεων.

Τον Μάρτιο του 2007 η επιχείρηση από ατομική επιχείρηση μετατράπηκε σε ετερόρρυθμος εταιρία με την επωνυμία Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. . Με αυτή τη μορφή την επιχείρηση έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικό συνεργάτη ή διανομέα πολλές εταιρείες. 

Η εταιρεία από το 2017 έχει μετατραπεί σε εταιρεία διανομών με σκοπό την διακίνηση προϊόντων για λογαριασμό τρίτων.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com